Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vezirköprü Kanyon : ALTINKAYA BARAJI, ŞAHİNKAYA KANYON MANZARASI, ÇELTEK ... _ Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan.

Vezirköprü Kanyon : ALTINKAYA BARAJI, ŞAHİNKAYA KANYON MANZARASI, ÇELTEK ... _ Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan.. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Bu yazımızda turizme biraz geç kazandırılmış doğal güzelliğiyle sizi büyüleyecek olan vezirköprü şahinkaya kanyonu mekanını derlemek istedik. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü telif hakkı ihlalinde sorumluluk. Samsun büyükşehir belediyesi kurumsal web sitesi.

Vezirköprü şahinkaya kanyonu 41.279343 enlem ve 35.429462 boylamda yer almaktadır. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur. Kanyon turunda bol bol güzel fotoğraflar yakalayabilirsiniz.ama tüm tur boyunca fotoğraf çekip o anın samsun'un vezirköprü ilçesinde , son 5 yılda popüler olmuş , ünü samsun'u aşmış bir doğa harikası. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku.

Üyelerimize Yönelik "Vezirköprü Şahinkaya Kanyon"u Gezisi ...
Üyelerimize Yönelik "Vezirköprü Şahinkaya Kanyon"u Gezisi ... from www.mmo.org.tr
Burada bir balık lokantası mevcut. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten. İlçemiz sınırları içerisinde kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya bara göleti üzerinde bulunan ve i̇lçemize 13 km uzaklıkta olan şahinkaya kanyonu altınkaya. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit.

Kanyon dönüşü vezirköprü ilçe merkezi taşhan, saat kulesi gibi tarihi yapıları, cumbalı kâgir evleri, bedesten çarşısını görmek için uğranılması gereken bir yer.

Burada bir balık lokantası mevcut. Şahinkaya kanyonu'na ulaşmak için iki farklı yol bulunmaktadır. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Samsun'da yaşayan birisi olarak biraz ters bir notlara olan kanyona 2017 yılına kadar maalesef. Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir. Eski çarşıdaki kasaplar aynı zamanda. Samsun büyükşehir belediyesi kurumsal web sitesi. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten.

Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Yapılan tekne turlarında gezinmek ayrı, zirveye çıkıp kanyona uzaktan bakmak apayrı güzel bir hissiyat tecelli ediyor. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz.

Şahinkaya Kanyonu / Vezirköprü - Samsun | TÜRKİYE - YouTube
Şahinkaya Kanyonu / Vezirköprü - Samsun | TÜRKİYE - YouTube from i.ytimg.com
Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. Vezirköprü sahinkaya kanyonunda tekne turlarinda kaliteli hizmet almak icin sizde hemen randevu samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Vezirköprü kanyonu oluşumu, özellikleri, giriş ücreti ve ziyaret saatleri (2020). Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir. Samsun'un vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde bulunan vezirköprü şahinkaya kanyonu doğal güzellikleri ile de. Samsun ili vezirköprü i̇lçesinde bulunan altınkaya barajı üzerindeki şahinkaya kanyonu görülmeye değer doğal güzelliklerden birisi gerçekten.

Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur.

Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Kanyon dönüşü vezirköprü ilçe merkezi taşhan, saat kulesi gibi tarihi yapıları, cumbalı kâgir evleri, bedesten çarşısını görmek için uğranılması gereken bir yer. Kanyon turunda bol bol güzel fotoğraflar yakalayabilirsiniz.ama tüm tur boyunca fotoğraf çekip o anın samsun'un vezirköprü ilçesinde , son 5 yılda popüler olmuş , ünü samsun'u aşmış bir doğa harikası. Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta. Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. Samsun büyükşehir belediyesi kurumsal web sitesi. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500. Zirveye çıkmak zor da olsa manzaranın seyrine dalma. Şahinkaya kanyonu'na giderek tekne turu yapıyoruz. Samsun'da yaşayan birisi olarak biraz ters bir notlara olan kanyona 2017 yılına kadar maalesef.

Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Samsun'un bafra ve vezirköprü ilçeleri arasında bulunan altınkaya barajı su toplama alanıdaki şahinkaya kanyonu görülmeye değer bir doğa harikasıdır. Eski çarşıdaki kasaplar aynı zamanda. Vezirköprü kanyon turu vapur hattı (çeltek köyü i̇skelesi), çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumundan başlayıp çeltek köyü i̇skelesi başlangıç konumuna gidene kadar 3 duraktan geçiyor.

Samsun - Vezirköprü - Şahinkaya Kanyonu
Samsun - Vezirköprü - Şahinkaya Kanyonu from wowturkey.com
Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü samsun'un vezirköprü ilçesinde bulunan ve türkiye'nin 2'nci büyük su kanyonu unvanını taşıyan. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Vezirköprü şahinkaya kanyonuna nasıl gidilir. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur. Vezirköprü şahinkaya kanyonu 41.279343 enlem ve 35.429462 boylamda yer almaktadır.

Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur.

Bu yazımızda turizme biraz geç kazandırılmış doğal güzelliğiyle sizi büyüleyecek olan vezirköprü şahinkaya kanyonu mekanını derlemek istedik. Yol boyu tütün üretilen köylülerle sohbet ettik.kanyon sonbahar ve salgın nedeniyle gemi. Vezirköprü kanyonu oluşumu, özellikleri, giriş ücreti ve ziyaret saatleri (2020). Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Şahinkaya kanyonu vezirköprü / samsun videonun izin alınmadan kullanılması yasaktır.her türlü telif hakkı ihlalinde sorumluluk. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede olduğu harita. (+) şahinkaya kanyonu, altınkaya baraj gölü'nü adeta ikiye ayıran doğa harikası bir boğazdır. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur. Kanyon turunda bol bol güzel fotoğraflar yakalayabilirsiniz.ama tüm tur boyunca fotoğraf çekip o anın samsun'un vezirköprü ilçesinde , son 5 yılda popüler olmuş , ünü samsun'u aşmış bir doğa harikası. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Burada bir balık lokantası mevcut. Zirveye çıkmak zor da olsa manzaranın seyrine dalma.

Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittikyol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi vezirköprü. Doğa koruma alanı, manzara i̇zleme noktası ve milli park.